Prijzen
Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

Bestelling plaatsen
Als je online bestelt is dat per zes flessen, dus per doos. Mocht u een andere hoeveelheid willen bestellen, bijvoorbeeld 50 of 100 flessen, dat kan, neemt u dan even contact op voor onze staffelkortingen. Bestellen kan via de webshop, per e-mail of telefonisch.

Betalingsmogelijkheden
Wij bieden je de mogelijkheid om veilig met Ideal te betalen. iDeal is online betalen via uw eigen telebankier systeem thuis. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, Rabobank, Postbank, ING en de SNS bank.

Verzending & Bezorging
Je bestelling wordt binnen z.s.m.bezorgd, mits op voorraad en besteld voor 17 uur. Onze vervoerder komt dinsdag t/m vrijdag langs om bestelde wijnen op te halen en levert de volgende dag af. Voor verzending worden geen bezorgkosten gerekend. Vanaf 12 flessen is verzending gratis!

Retourneren
Mocht een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoen aan de verwachtingen, kunnen de volle flessen wijn worden teruggebracht naar ons magazijn (hiervoor moet wel een afspraak worden gemaakt om er zeker van te zijn dat we aanwezig zijn) en wordt het bedrag teruggestort op je rekening. Er mag maximaal 1 fles per doos ontbreken.