Dessert wijn

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 1. Velenosi Querciantica Visciole

  Velenosi Querciantica Visciole

  € 14,50

  Velenosi is een ambitieus kwaliteitshuis uit Marche, gelegen in de kuit van de Italiaanse laars, aan de Adriatische kust. Het is 25 jaar geleden opgericht door Angela en Ercole Velenosi. Ondanks de relatief korte periode dat ze actief zijn in de wijnbouw, heeft hun passie voor het vak hun snel doen leren. Zij maken een range wijnen van voornamelijk lokale druivenrassen, afkomstig van ca 100ha wijngaard. Het is een modern bedrijf met oog voor kwaliteit op alle vlakken.

  Meer Informatie
 2. Tokaji Grand Selection 'Late Sweet'

  Tokaji Grand Selection 'Late Sweet'

  € 14,25

  Tokaji is de bekendste wijnstreek van Hongarije. Er komen beroemde zoete wijnen vandaan, de zgn. Tokaji Aszu, maar er worden ook ook droge wijnen gemaakt en zoete wijnen van laat geoogste druiven. In al deze wijnen spelen de druiven furmint en harslevelu een belangrijke rol. In deze specifieke wijn is dat ook nog aangevuld met Muscat.

  Meer Informatie
 3. Chateau Vari Monbazillac 0,75l

  Chateau Vari Monbazillac 0,75l

  € 14,25

  Chateau Vari is gelegen in het dorpje Monbazillac, in het hart van de Bergerac. Deze streek werd lange tijd aangezien als een kleurloos aanhangsel van buurman Bordeaux. Maar dat is verleden tijd. De jonge generaties wijnmakers maakt hier moderne en aantrekkelijke wijnen in alle kleuren, en zowel droog als zoet, voor een goede prijs. Juist in die combinatie weet Bergerac zich positief te onderscheiden van de befaamde grote broer.

  Meer Informatie
 4. Butussi Verduzzo Friulano

  Butussi Verduzzo Friulano

  € 14,10

  De geschiedenis van Butussi is een soort mozaïek van verschillende generaties van de Butussi familie, waarin ieder zijn eigen ervaring heeft ingebracht. Opgericht door Valentino Butussi staat nu zoon Angelo aan het roer, terzijde gestaan door niet alleen zijn vrouw, maar ook door zijn vier kinderen, die allen meewerken in het bedrijf. Het resultaat van deze goed geoliede machine is een aantal opmerkelijk mooie wijnen die de moeite van het proberen meer dan waard zijn. Het wijndomein ligt in het noordoosten van Italië, tegen de grens van Slovenië aan. Daar zorgt het microklimaat samen met de zo typische grond in dit gebied voor een mooie frisheid in de wijn.

  Meer Informatie

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in